Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Mazda 2

1.5 SKYLEASE GT

Prijs
19.950
Vakgarage Hartgerink en Klomp
Terug
Bellen
Mail
Over deze 2

Let op: dit betreft een demonstratievoertuig waardoor de werkelijke kilometerstand kan afwijken van de gepubliceerde. De Mazda2 staat bekend om zijn zeer fijne rijeigenschappen. De handgeschakelde transmissie zorgt in samenwerking met de 1.5 benzinemotor voor een fijn rijgedrag. Deze auto verkeert zowel optisch als technisch in een prima conditie. De SKYLEASE GT uitvoering zorgt ervoor dat het u niets ontbreekt aan luxe en comfort in de auto. ----- U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. ----- Getoonde prijs is inclusief geldende APK, 6 maanden BOVAG garantie en tenaamstelling. Advies is te kiezen voor het aanvullende servicepakket € 550,-: servicebeurt conform het schema met nieuwe APK (waar nodig), 12 maanden Euro service, volle tank brandstof, wassen, poetsen en interieur reinigen. ----- Kijk voor al onze occasions en acties op www.h-klomp.nl. ---- Ondanks onze grote zorg gedurende het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde.

Meer tonen

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Exterieur
Overig
Meer tonen

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions